Om oss

TOTALLEVERANDØR

Ifact er en totalleverandør og kan levere «alt» innen sport- og idrettsutstyr. Utstyret vi leverer kommer fra ledende leverandører innenfor sine områder, og på den måten slipper våre kunder å benytte tid på å undersøke mange ulike nisjeleverandører. Vi finner det beste utstyret som er tilgjengelig, og som gir den mest optimale helhetlige løsningen for akkurat deg.

 

KOMPETANSE

Med mange års erfaring innenfor sport- og idrett stiller Ifact med høy kompetanse på de fleste områder innenfor faget idrett og idrettsanlegg. Vi i ifact kan idrett og vi legger vekt på skreddersydde løsninger tilpasset kundens og brukergruppens behov. Ifact jobber tett sammen med produsenter og nisjeleverandører, som samlet gir oss mulighet til å bistå kunden ut fra spesifikke ønsker.

 

RÅDGIVNING

Ifact nytter sin brede kompetanse til å kunne følge opp kundene fra A-Å, med prosjektering, uttegning, i både 2D og 3D, forslag til skreddersydde løsninger, montering av utstyret, samt oppfølging og service i etterkant. Vi kan og bistå kunder med å utarbeide planer og utrede muligheter framover i samarbeid med kommuner, arkitekter, byggrådgivere og totalentreprenører. Det å inkludere idrettsfaglig kunnskap i planlegging og prosjektering av alle typer idrettshaller er fordelaktig for å få den mest ideelle løsningen.

 

PROSJEKTERING OG UTTEGNING

Når vi skal utføre prosjekteringer og uttegninger benytter vi vår tekniske kompetanse gjennom vår sivilingeniør og prosjektleder, i samspill med vår turnfaglige kompetanse gjennom turnekspert og spesialrådgiver, Espen Jansen. Vi foretar detalj-prosjektering av våre installasjoner.

Monteringen av selve utstyrene og ferdigstillelsen av hallene foretas av Ifacts egne montører.

 

VÅRE PRODUKTER

Kvalitet og sikkerhet er kjennetegn ved Ifacts prosjekter. Sammen med ledende produsenter og leverandører bistår vi kunder med å velge det riktige utstyret. Det er viktig for oss at utstyret som vi leverer passer til den aktuelle brukergruppen, prestasjonsnivåer og behov. Vi kan levere utstyr som tilfredsstiller kravene fra kulturdepartementet og-/eller de ulike særforbund. Om kunden bare skal ha noen få produkter eller behøver utstyr til å innrede et helt idrettsanlegg, kan vi i Ifact bistå med å finne gode og riktige produkter.