Sportsgulv

Sporstgulv 2

PUNKTELASTISK

Punktelastisk sportsgulv er et gulv lagt direkte på betong eller tregulv uten undergulvskonstruksjon. Dette passer bra til lekerom for barn, gymnastikksaler i barneskole, dansestudio og kampsportsrom. Leveres på enten rull eller som puslematter.

Sportsgulv 3

OVERFLATEELASTISK

Overflateelastisk sportsgulv er det mange kaller «parkett», men toppflate kan også være syntetisk dekke uten dempning. Her er det svikt i undergulvet med en hard toppflate. Overflateelastisk passer bra til dans, aerobics, badminton, volleyball, squash, futsal, håndball og basketball. Parkett egner seg også godt dersom man skal bruke hallen til andre arrangement enn idrett.

Sportsgulv 4

KOMBINASJONSELASTISK

Kombinasjonselastisk sportsgulv er en kombinasjon av punktelastisk­ og overflateelastisk sportsgulv. Dette gjør det til et gulv som passer bra for all idrettsvirksomhet for voksne og barn. Gulvene er, som overflateelastisk sportsgulv, også godt egnet for idrettshaller hvor det stilles høye krav til spillekvalitet. Denne typen sportsgulv gir det absolutt beste gulvet for alle idrettsutøvere og elitespillere. I flerbrukshaller er denne typen gulv å anbefale!